Fusie tussen OZV en ZCN

Beste ouders en zwemmers,

Zoals je misschien al gehoord hebt, zijn we volop bezig met een fusie tussen OZV en ZCN. Hier zijn we ruim een jaar geleden mee gestart, maar door corona hebben de gesprekken wat vertraging opgelopen.

Sinds enkele weken zijn we er opnieuw vol enthousiasme tegenaan gegaan en komen we stilletjes aan in een volgende fase: een nieuwe naam voor onze ééngemaakte club.

Hiervoor doen we een beroep op jou. Heb je een leuk, origineel … idee, maak dat dan kenbaar via volgende link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=1kAdBGFvVUSZzPAHQ5TG-54cwrStdDxLgwiRxVN1SMtUMVZZTVUxNVJSSFlNVU81RUFPV0ZLQjZYTC4u of de QR-code

Je kan dit doen tot 25 oktober, want daarna zal de link afgesloten worden.

Uit de voorstellen zullen jullie een definitieve naam kunnen kiezen.

Alvast veel zoekplezier!

Sportieve zwemgroetjes,

het bestuur van OZV en ZCN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.ozv-zwemclub.be/wp-content/uploads/2017/05/underWater.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}