Na het doorlopen van onze zwemschool en de leeftijd van 9 jaar bereikt is het tijd voor de volgende stap in de ontwikkeling van Uw kind als zwemmer: doorstromen naar de competitiegroep.

Kinderen die niet door onze zwemschool opgeleid zijn zullen alvorens toegelaten worden een zwemtest moeten doen om hun begin niveau te kunnen vaststellen.

Vanaf de leeftijd van 9 jaar kan men in Belgiƫ deelnemen aan officiƫle zwemwedstrijden.

De competitie groep bestaat uit zwemmers van alle niveaus en wordt begeleid door gemotiveerde, goed opgeleide trainers, allen met jaren ervaring.

Afhankelijk van de leeftijd en niveau zal er wekelijks een minimun van 3 tot 6 trainingen voorzien zijn. Tijdens vakanties zullen er extra trainingen voorzien waardoor het aantal trainingen zal omhoog gaan tot 10-12 trainingen per week. In de zomervakantie gaat de competitiegroep ter verbereiding van de Belgische Kampioenschappen op buitenlandse stage.

De competitiegroep neemt deel aan zowel regionale, nationale als internationale wedstrijden in binnen- en buitenland.

Trainers:

Koen De Ceuster