Grote prijs stad Mol – Mol – 22 & 23 juni

programma deel 2 GP 2019_0
programma deel 3 def
programma deel 4 GP 2019_0

Afspraken betreffende de wedstrijd:

• Publiek en de zwemmers gebruiken dezelfde ingang: Als je van op de parking naar het zwembad kijkt – rechts van de parking. De ingang is dus langs buiten.
  • Aan de ingang ligt er voor elke club een enveloppe met een programma en een toegangsbandje voor trainer en afgevaardigde.
  • Officials krijgen toegang op vertoon van hun officialboekje.
  • Trainers en afgevaardigden moeten een bandje aandoen om toegang te krijgen.
  • Clubs kunnen een tent plaatsen op de weide. En dit achter het lint. Niet er voor. Geen zorgen er is plaats genoeg.
  • In het binnenbad voorzien we banen om los te zwemmen of in te zwemmen. Het binnenbad is enkel beschikbaar tijdens de volgende uren:
  1. Zaterdag voormiddag 4 banen van 9h-12h
  2. Zaterdag namiddag 4 banen van 14h-18h
  3. Zondag voormiddag 4 banen 9h-12h
  4. zondag namiddag 2 banen 14h30-17h
  • In het binnenbad is geen enkel schoeisel toegelaten. De banen dienen om te zwemmen, niet om te spelen. De vaste redders kunnen u de toegang tot het zwembad ontzeggen, indien u de regels niet respecteert.
  • enkel in de gereserveerde banen zwemmen en niet in het instructiebad
  • verplicht douchen (propere voeten!) in sas tussen groot en klein binnenbad, voor ze binnen gaan zwemmen.
  • Voor de officials zullen er in de ochtend koffie en koffiekoeken zijn. Voor zij die de ganse dag aanwezig zijn, zijn er ’s middags broodjes met kaas en hesp.