Memorial Christophe Jorissen – Genk 26 mei 2019

Programma: Programma-Genk-26-05-19
Praktische afspraken:

PARKING
Er zijn bij mijn weten geen grote evenementen in de naastgelegen sporthal, dus is er normaal gezien voldoende parking t.h.v. SportinGenk Park.

UURREGELING:
Inzwemmen jongens 12u55 tot 13u25
Inzwemmen meisjes  13u25 tot 13u55
Juryvergadering om 13u30 in een het Atrium (zaal links, voorbij de gesloten inkombalie). Wel vanaf 13u15 aanwezig zijn (boekje afgegeven).
Start wedstrijd : 14u00
Tijdens de wedstrijd kan er NIET in- of uitgezwommen worden, ook niet in het gedeelte van de springplank !!!
Startlijsten beschikbaar via http://www.gzvneptunus.be/
Er zijn maar een beperkt aantal programma’s beschikbaar aan de inkom !!! (1 Eur/st).
ZWEMMERS
Het is voor de zwemmers toegelaten om in het zwembad de wedstrijd te volgen. In het zwembad zelf duiden we de plaatsen voor de clubs aan, maar aangezien er redelijk wat zwemmers zijn, is daar mogelijk onvoldoende plaats. Probeer daarom zoveel mogelijk het zwembad toch te verlaten en naar de tribune / inkomhal / kleedkamers te versassen.
* Gelieve uit de individuele kleedkamers te blijven!
* Stoeltjes/bedjes zijn alleen toegelaten in in jullie groepskleedkamer.
Het is niet toegelaten om tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal. Deze moeten in de kleedkamers blijven. Geef je waardevolle spullen in bewaring aub. Gelieve je hier als zwemmer aub aan te houden !
* Er is geen oproepkamer .
VERDELING KLEEDKAMERS:
– groepskleedkamers voorbij individuele kleedkamers heren gelijkvloers (via schuifdeur en dan helemaal achteraan kleedkamerblok): BEST, HOZT, TSZ, ZPC De Rog
– groepskleedkamers in kelder (via schuifdeur volg pijltjes “duikerslokaal) (er kunnen ook bedjes gezet worden in het duikerslokaal, helemaal op het einde van de keldergang): rest van de clubs
OFFICALS
* Onthaal (officialboekjes) tot 13.15h heel vooraan in de inkom van het sportcentrum. Na 13.15h: gelieve boekje mee te nemen naar de juryvergadering
* Omkleden kan in de individuele kleedkamers: Deze bereik je via de schuifdeur rechts vooraan in de inkomhal. Vraag bij het onthaal naar jullie armband voor een locker. Na de wedstrijd kan je die aan de schuifdeuren (in een plastic bak) terug kwijt. Stop de armband tijdens de dag niet in één of ander toestel, want dan kan je niet meer binnen.
Juryvergadering vindt plaats om 13u30 in het Atrium (zaal links, voorbij de gesloten inkombalie)
TRAINERS EN AFGEVAARDIGDEN
* Onthaal (enveloppes) tot 13.15h heel vooraan in de inkom van het sportcentrum. Na 13.15h kan je ze afhalen in het zwembad aan de jurytafel. Forfaitlijsten aan jurysecretariaat afgeven aub.
* De lijst van de afgevaardigden wordt afgetekend bij het onthaal. Gelieve jullie vergunningnummer klaar te houden.
* Omkleden in het kleedkamergedeelte van de zwemmers
* Het is enkel voor trainers/afgevaardigden (dus niet de zwemmers) toegelaten om KLEINE tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal.
TOESCHOUWERS:
* onthaal bovenaan de tribune: kassa + consumptiebonnetjes
catering: in de inkomhal en op de tribune. De cafetaria is niet open
CATERING
GZVN probeert het je tijdens deze wedstrijd optimaal naar uw zin te maken. Je kan boven op de tribune terecht voor koffie en andere dranken. Zoek je verkoeling of heb je honger, in de inkomhal vind je
– heerlijke hamburgers
– bier en frisdranken
ALGEMENE AFSPRAKEN
* Er zijn enkel bedjes toegelaten in de groepskleedkamers.
VERPLICHT slippers/schoeisel te dragen in alle zones buiten zwemhal en kleedkamers (inkomhal, gangen, …)!
Wij treden tijdens de wedstrijddagen echt niet graag op als “politie-agent”, dus informeer jullie zwemmers aub vooraf grondig over deze verplichting !
* De trap van de tribune naar het zwembad mag door niemand gebruikt worden (niet door zwemmers/trainers/…, niet door publiek)