Jaarlijkse speculaas en wafelverkoop!

Hallo Iedereen,

De dagen worden stilaan donkerder en kouder.
Tijd dus weer voor onze jaarlijkse speculaas en wafelverkoop.

Net zoals vorig jaar bieden wij buiten onze heerlijke vertrouwde speculaas ook nog een pakket wafels aan.

De speculaas is verpakt in dozen van 1 kg en komt op 6 Euro per doos.
De wafels zijn per 12 stuks ( 6 vanille, 3 chocolade en 3 suikerwafels ) ook te koop aan 6 Euro per pakje.
Het gaat hier echt wel over grote wafels en volgens de reacties van vorige jaren waren ook deze superlekker.

Mogen we vragen dat jullie in de familie en vriendenkring massaal speculaas en wafels gaan verkopen ten voordele van onze zwemclub?

Jullie mogen je bestelling doorgeven per mail aan:

ingeschildermans81@gmail.com

Indien mogelijk graag uiterlijk tegen dinsdag 16 oktober de bestelling doorgeven.
Op zaterdag 20/10 kunnen de pakketten afgehaald en afgerekend worden aan het zwembad vanaf 8u30 s’morgens tot 10u30.

Heel veel succes met de verkoop en alvast bedankt voor de gedane moeite.

Vanwege competitiezwemmers en bestuur OZV