Vlaams Zomer Criterium – Uitslag

UITSLAG

Het zomer criterium zit er weer op. Op zaterdag en zondag kwamen er een heel aantal OZV zwemmers in actie. Vele PR’s zijn verbeterd, dit ondanks een openlucht 50 meter bad. Belooft veel goeds voor het BK.

Een aantal wisten ook podium plaatsen te behalen.

Goud:

Lars Geuens (15 jaar): 50m vlinderslag
Noor Segers (13 jaar): 200m vrije slag en 200m wisselslag
Tim Van Langendonck (16 jaar): 50m rugslag en 200m rugslag

Zilver:

Jim Emmers (16 jaar): 100m schoolslag
Thijs Loman (19+ jaar): 200m rugslag

Brons:

Nina Geuens (12 jaar): 400m vrije slag
Thijs Loman (19+ jaar): 100m schoolslag en 50m vlinderslag

 

Volledige uitslag: Uitslag

Foto’s kan je ook terug vinden op de wedstrijd pagina van het VZC.


PROGRAMMA

Nu de stage achter de rug is, duiken een aantal van onze OZV zwemmers dit weekend het 50m bad in voor het Vlaams Zomer Criterium. Op zaterdag 14 juli komen Britt S., Noor, Jim, Thijs, Lars, Nina, Emily, Jonas, Rune, Matteo, Arne, Tim en Jef in actie. Op zondag 15 juli, zal er een kleinere delegatie aanwezig zijn met Matteo, Jonas en Jef.

Veel success!

 

Verdere info is beschikbaar op : https://www.zwemclubikz.be/demo-2-vzc-programma

Vlaams Zomercriterium

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.ozv-zwemclub.be/wp-content/uploads/2017/05/underWater.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}